Veelgestelde vragen.

Hieronder kun je alle antwoorden lezen op veelgestelde vragen of selecteer in het menu links per categorie.
Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons een mailtje naar info@timexport.eu

Couponcode en korting

Aanbiedingen op de website zijn uitgesloten van couponcode kortingen.

Kan ik een datum kiezen voor de bezorging van mijn artikel

Er kan geen bezorgdatum gekozen worden.

Kan ik een bestelling in het buitenland laten afleveren

Via de webwinkel is het niet mogelijk uw bestelde artikelen in het buitenland te laten bezorgen. Indien u bestelde artikelen in het buitenland wil laten bezorgen, verzoeken wij u contact op te nemen met Timexport.eu of bel 040 280 29 53.

 

Kan ik een bestelling laten bezorgen op een postbusadres

PostNL levert op een postbusadres geen grote pakketten af. Wij raden u daarom aan om bij een bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij het afleveren van mijn bestelling

Wanneer de bezorger de bestelling niet af kan leveren op het aangegeven moment, dan wordt deze bij één van de buren afgeleverd. In dat geval laat de bezorger een afleverbericht achter waarop staat waar de bestelling is bezorgd. Wanneer de bezorger de bestelling ook niet bij de buren kan afleveren, krijgt u ook een afleverbericht. Hierop staat een telefoonnummer dat u kunt bellen om een nieuwe bezorgafspraak te maken. Als u geen contact opneemt, wordt een dag later automatisch een nieuwe poging gedaan om de bestelling af te leveren. Wanneer de aflevering na 3 pogingen niet heeft plaatsgevonden, wordt de bestelling retour gezonden naar Timexport.eu

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door Postnl. Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden bezorgd door PostNL van maandag tot en met zaterdag.

Kan ik mijn artikel bij TimeXport.eu retourneren

U mag de ontvangen artikelen binnen zeven dagen na ontvangst retour zenden. Gebruik hiervoor bij voorkeur de originele verpakking, maar in ieder geval een deugdelijke verpakking om beschadiging van het artikel te voorkomen. Voeg bij de retourzending de meegezonden retourinstructie toe. Retourzendingen zijn voor rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat TimeXport.eu niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Na ontvangst van het onbeschadigde retour gezonden artikel, zal TimeXport.eu het volledige aankoopbedrag terugstorten .

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland

Gratis verzending bij verzending binnen Nederland.

Met welke methoden kan ik betalen bij TimeXport.eu

Via iDEAL:. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via Paypal: Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de Sisow PayPal betaalpagina. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Bankoverschrijving: Maak het totaalbedrag inclusief verzendkosten over op rekeningnummer NL16ABNA0559325649 t.n.v. Time te Nuenen. Na bijschrijving van het bedrag op onze bankrekening worden de artikelen verzonden. Wilt u zo vriendelijk zijn het order ID als betalingskenmerk te vermelden. Uw bestelling wordt verstuurd zodra het geld op onze rekening binnen is.

Betaling bij afhalen: U bent natuurlijk ook welkom om de artikelen op te komen halen. Let dan wel op dat u contant af moet rekenen, er is geen pinmogelijkheid. Neem dan vooraf even contact met ons op via mail: info@timexport.eu of telefonisch: 040 280 29 53.

 

Hoe plaats ik een bestelling bij TimeXport.eu

Om een bestelling te plaatsen bij TimeXport.eu heeft u een account nodig. U kunt ervoor kiezen om direct te bestellen en tijdens het bestelproces een account aan te maken. Volgt u dan de stappen zoals aangegeven op uw scherm. Ook voor volgende bestellingen kunt u dit account gebruiken.