Home PageBestellen & levering

Bestellen & levering

 

Couponcode en korting

Aanbiedingen op de website zijn uitgesloten van couponcode kortingen.

Kan ik een datum kiezen voor de bezorging van mijn artikel

Er kan geen bezorgdatum gekozen worden.

Kan ik een bestelling in het buitenland laten afleveren

Via de webwinkel is het niet mogelijk uw bestelde artikelen in het buitenland te laten bezorgen. Indien u bestelde artikelen in het buitenland wil laten bezorgen, verzoeken wij u contact op te nemen met Timexport.eu of bel 040 280 29 53.

 

Kan ik een bestelling laten bezorgen op een postbusadres

PostNL levert op een postbusadres geen grote pakketten af. Wij raden u daarom aan om bij een bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij het afleveren van mijn bestelling

Wanneer de bezorger de bestelling niet af kan leveren op het aangegeven moment, dan wordt deze bij één van de buren afgeleverd. In dat geval laat de bezorger een afleverbericht achter waarop staat waar de bestelling is bezorgd. Wanneer de bezorger de bestelling ook niet bij de buren kan afleveren, krijgt u ook een afleverbericht. Hierop staat een telefoonnummer dat u kunt bellen om een nieuwe bezorgafspraak te maken. Als u geen contact opneemt, wordt een dag later automatisch een nieuwe poging gedaan om de bestelling af te leveren. Wanneer de aflevering na 3 pogingen niet heeft plaatsgevonden, wordt de bestelling retour gezonden naar Timexport.eu

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door Postnl. Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden bezorgd door PostNL van maandag tot en met zaterdag.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland

Gratis verzending bij verzending binnen Nederland.

Hoe plaats ik een bestelling bij TimeXport.eu

Om een bestelling te plaatsen bij TimeXport.eu heeft u een account nodig. U kunt ervoor kiezen om direct te bestellen en tijdens het bestelproces een account aan te maken. Volgt u dan de stappen zoals aangegeven op uw scherm. Ook voor volgende bestellingen kunt u dit account gebruiken.