Home PageBetaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Met welke methoden kan ik betalen bij TimeXport.eu

Via iDEAL:. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via Paypal: Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de Sisow PayPal betaalpagina. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Bankoverschrijving: Maak het totaalbedrag inclusief verzendkosten over op rekeningnummer NL16ABNA0559325649 t.n.v. Time te Nuenen. Na bijschrijving van het bedrag op onze bankrekening worden de artikelen verzonden. Wilt u zo vriendelijk zijn het order ID als betalingskenmerk te vermelden. Uw bestelling wordt verstuurd zodra het geld op onze rekening binnen is.

Betaling bij afhalen: U bent natuurlijk ook welkom om de artikelen op te komen halen. Let dan wel op dat u contant af moet rekenen, er is geen pinmogelijkheid. Neem dan vooraf even contact met ons op via mail: info@timexport.eu of telefonisch: 040 280 29 53.